knippen

Een knipbehandeling van Studio Figaro is écht verwennerij!

De behandeling begint met een heerlijke hoofdhuidmassage tijdens het wassen van je haar. Hierna bespreken we onder het genot van een kopje koffie of thee je haarwensen en geven we een deskundig advies over je kapsel. We houden van eerlijkheid en vertellen daarom wat we je wel en niet adviseren, afhankelijk van oa: je haartype, je haarconditie, je gezichtsvorm en je wens.

Bij Studio Figaro word je altijd geknipt door een zeer ervaren haarstyliste. Al onze stylisten gaan regelmatig naar cursussen en volgen trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en trends om zo ons niveau altijd hoog te houden.

Mannen contour knippen

Speciaal voor de mannen hebben we een extra behandeling toegevoegd; contour knippen. In 15 minuten tijd worden je contouren onder handen genomen en weer helemaal strak gemaakt. Ideaal om tussen twee knipbeurten er altijd strak bij te lopen, zonder dat je een hele knipbehandeling hoeft te ondergaan en te betalen. Deze contour knipbehandeling bestaat uit 1x wassen (niet uitgebreid) en dan de contouren knippen. In totaal worden er 15 minuten gereserveerd voor € 16,50.

Studio Figaro - Kapsalon - 01
Studio Figaro talent gezocht

talent gezocht

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, klantgerichte top-stylist die samenwerken en teamspirit voorop heeft staan. Uren in overleg.

Wie zijn wij?

Studio Figaro is een kapsalon gelegen aan de gezellige dorpsstraat in Zuid-scharwoude. Ons team bestaat uit 13 meiden en een jongen. We staan als salon bekend om onze technische kwaliteiten en klantgerichtehid, ons enthousiaste team en de sfeer die we creeeren. We werken hard met zijn allen, maar hebben daarnaast heel veel plezier in ons vak en met elkaar. 

Ben jij de topper die ons team komt aanvullen? Mail je motivatie en cv naar info@studiofigaro.nl of nog leuker, breng hem langs en maak gelijk kennis!


Zuid-Scharwoude
Dorpsstraat 459

info@studiofigaro.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag:
Gesloten
Dinsdag: 08.00 - 21.00
Woensdag: 08.00 - 17.00
Donderdag: 09.00 - 21.00
Vrijdag: 08.00 - 17.00
Zaterdag: 08.00 - 14.00

Bel voor een afspraak:
T 0226 340 953 of klik op onderstaande button