Kleuren

Op de kleurafdeling van onze salon, staan onze kleurspecialisten klaar om je haar de kleur te geven die echt bij je past.

Bij Studio Figaro maken we gebruik van de laatste technieken om bij jou een zo mooi mogelijke kleur te creëren. Van een prachtige natuurlijke kleur, tot een gewaagde tint, alles is mogelijk! De merken Lóreal en Goldwell helpen ons bij het maken van prachtige kleuren.

Total Color Kleuranalyse

Total Color is een uniek kleurconcept met een speciale kleuranalyse voor een persoonlijk haarkleuradvies, om nog beter de juiste kleur voor jou te kunnen bepalen. Dit is een extra service die wij gratis aanbieden aan onze klanten.

Met drie speciaal ontwikkelde kleurensjaals wordt in twee stappen duidelijk of warme, koele of juist middenkleuren het beste bij je passen. Zo word bepaald welke kleurtinten het mooist bij je staan, hoe donker of licht je kunt gaan en of contrast of ton sur ton beter bij je past.

Na de kleuranalyse bespreken we wat de mooiste kleuren bij jouw gezichtstint zijn en gaan we je adviseren in je keuze. Voor meer informatie: www.totalcolor.nl

Studio Figaro - Kapsalon - 01
Studio Figaro talent gezocht

talent gezocht

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, klantgerichte top-stylist die samenwerken en teamspirit voorop heeft staan. Uren in overleg.

Wie zijn wij?

Studio Figaro is een kapsalon gelegen aan de gezellige dorpsstraat in Zuid-scharwoude. Ons team bestaat uit 13 meiden en een jongen. We staan als salon bekend om onze technische kwaliteiten en klantgerichtehid, ons enthousiaste team en de sfeer die we creeeren. We werken hard met zijn allen, maar hebben daarnaast heel veel plezier in ons vak en met elkaar. 

Ben jij de topper die ons team komt aanvullen? Mail je motivatie en cv naar info@studiofigaro.nl of nog leuker, breng hem langs en maak gelijk kennis!


Zuid-Scharwoude
Dorpsstraat 459

info@studiofigaro.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag:
Gesloten
Dinsdag: 08.00 - 20.00
Woensdag: 08.00 - 17.00
Donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 08.00 - 17.00
Zaterdag: 08.00 - 14.00

Bel voor een afspraak:
T 0226 340 953 of klik op onderstaande button