Nieuws | inspiratie

De oplossing voor je uitgroei tijdens Corona-tijd!

Het nieuws van het sluiten van onze salon geeft je natuurlijk gelijk grijze haren. Hoe moet dit nu met je uitgroei? Ook al zit je de komende tijd voornamelijk binnen, het leven is toch net wat leuker zonder zo'n grijze streep op je hoofd. Hier hebben we iets op bedacht: DE PROFFESIONELE THUIS-KIT!

De oplossing voor je uitgroei tijdens Corona-tijd!

Op maat gemaakt op jouw specifieke kleur, die we in de salon ook bij je opbrengen. Als kapsters weten we namelijk precies het geheim van jouw mooie kleur! We bereiden de kleur voor je voor, geven je alle instructies + benodigdheden mee om de kleur thuis op te zetten.

Voor 27,50 euro voor het gehele hoofd en 17,50 euro voor het haar wat alleen in het zicht is. Aan jou de keus.

Daarnaast hebben we voor degene die het toch te spannend vinden om thuis aan de slag te gaan, of nog maar een klein uitgroeitje hebben, de touch-up spray. Deze spray breng je aan als een soort haarlak op je uitgroei. Tot je je haar weer wast, ben je grijs-vrij!

De komende tijd zullen we elke dag in de salon zijn tussen 10.00-11.00. Zo kunnen we de thuis-kits, touch-up sprays en alle andere producten die je misloopt toch aan je meegeven.

Interesse in de thuiskit? Bel ons op 0226-340953 en dan maken we een afspraak wanneer je de kleur wilt komen ophalen.

(De thuis-kit is op eigen risico te gebruiken, wij zorgen voor de producten en instructies, jij zelf moet de kleur aanbrengen. Zowel Studio Figaro als Lóreal Proffesionel is niet aansprakelijk voor het resultaat).