Kleuren

Op de kleurafdeling van onze salon, staan onze kleurspecialisten klaar om je haar de kleur te geven die echt bij je past.

Bij Studio Figaro maken we gebruik van de laatste technieken om bij jou een zo mooi mogelijke kleur te creëren. Van een prachtige natuurlijke kleur, tot een gewaagde tint, alles is mogelijk! De merken Lóreal, Goldwell en Scurpless helpen ons bij het maken van prachtige kleuren.

Total Color Kleuranalyse

Total Color is een uniek kleurconcept met een speciale kleuranalyse voor een persoonlijk haarkleuradvies, om nog beter de juiste kleur voor jou te kunnen bepalen. Dit is een extra service die wij gratis aanbieden aan onze klanten.

Met drie speciaal ontwikkelde kleurensjaals wordt in twee stappen duidelijk of warme, koele of juist middenkleuren het beste bij je passen. Zo word bepaald welke kleurtinten het mooist bij je staan, hoe donker of licht je kunt gaan en of contrast of ton sur ton beter bij je past.

Na de kleuranalyse bespreken we wat de mooiste kleuren bij jouw gezichtstint zijn en gaan we je adviseren in je keuze. Voor meer informatie: www.totalcolor.nl

Klik hier om terug te gaan naar alle behandelingen!