spray-tan

Bij Studio Figaro kan je ook terecht voor een spray-tan behandeling

Een ideale manier om een prachtige bruine huid te krijgen zonder dat je hiervoor uren in de zon hoeft te liggen. Het is tegenwoordig het veilige alternatief voor de zon en de zonnebank. Wil je er fantastisch uitzien, met een mooie egale kleur die 7 tot 10 dagen blijft zitten? Je kunt bij ons terecht voor een stralende teint met een natuurlijk resultaat!

Spray-tan is ideaal voor: een bruiloft, bijzonder feest of evenement, voorafgaand aan je vakantie of het hele jaar door een mooie bruine kleur zonder het gebruik van de zonnebank.

Je spraytan word bij ons proffesioneel aangebracht door een gecertificeerde en ervaren tanning-specialiste. Je kunt bij ons ook terecht voor deelbehandelingen. De totale behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

Studio Figaro - Kapsalon - 01
Studio Figaro talent gezocht

talent gezocht

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, klantgerichte top-stylist die samenwerken en teamspirit voorop heeft staan. Uren in overleg.

Wie zijn wij?

Studio Figaro is een kapsalon gelegen aan de gezellige dorpsstraat in Zuid-scharwoude. Ons team bestaat uit 13 meiden en een jongen. We staan als salon bekend om onze technische kwaliteiten en klantgerichtehid, ons enthousiaste team en de sfeer die we creeeren. We werken hard met zijn allen, maar hebben daarnaast heel veel plezier in ons vak en met elkaar. 

Ben jij de topper die ons team komt aanvullen? Mail je motivatie en cv naar info@studiofigaro.nl of nog leuker, breng hem langs en maak gelijk kennis!


Zuid-Scharwoude
Dorpsstraat 459

info@studiofigaro.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag:
Gesloten
Dinsdag: 08.00 - 21.00
Woensdag: 08.00 - 17.00
Donderdag: 09.00 - 21.00
Vrijdag: 08.00 - 17.00
Zaterdag: 08.00 - 14.00

Bel voor een afspraak:
T 0226 340 953 of klik op onderstaande button