make-up

Visagie bij Studio Figaro

Bij ons ben je aan het juiste adres voor niet alleen je haar, maar ook je make-up! Om het hele plaatje compleet te maken zijn er bij Studio Figaro visagisten aanwezig om jou te laten stralen. Ideaal voor een bijzondere gelegenheid zoals je bruiloft, een feest of bijvoorbeeld een fotoshoot.

Of je nu alleen een touch up wilt, door bijvoorbeeld je ogen te laten accentueren, of juist een volledige make-up, bij ons is dit allemaal mogelijk. Tijdens een gesprek voorafgaand aan de behandeling, worden de wensen besproken en wordt er een advies gegeven. Van een prachtige naturelle look tot een feestelijke glamour make-up, alle wensen kun je aangeven.

Voor bruids make-up kun je ook een proef make-up aanvragen. Tijdens deze proef-sessie komen je wensen aanbod en gaan we samen op zoek naar jouw favoriete look voor je bruiloft.

Studio Figaro - Kapsalon - 01
Studio Figaro talent gezocht

talent gezocht

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, klantgerichte top-stylist die samenwerken en teamspirit voorop heeft staan. Uren in overleg.

Wie zijn wij?

Studio Figaro is een kapsalon gelegen aan de gezellige dorpsstraat in Zuid-scharwoude. Ons team bestaat uit 13 meiden en een jongen. We staan als salon bekend om onze technische kwaliteiten en klantgerichtehid, ons enthousiaste team en de sfeer die we creeeren. We werken hard met zijn allen, maar hebben daarnaast heel veel plezier in ons vak en met elkaar. 

Ben jij de topper die ons team komt aanvullen? Mail je motivatie en cv naar info@studiofigaro.nl of nog leuker, breng hem langs en maak gelijk kennis!


Zuid-Scharwoude
Dorpsstraat 459

info@studiofigaro.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag:
Gesloten
Dinsdag: 08.00 - 21.00
Woensdag: 08.00 - 17.00
Donderdag: 09.00 - 21.00
Vrijdag: 08.00 - 17.00
Zaterdag: 08.00 - 14.00

Bel voor een afspraak:
T 0226 340 953 of klik op onderstaande button