make-over

Toe aan een verandering?

Ben je toe aan een totaal nieuwe look of ken je iemand die je dit graag cadeau zou willen? Dan ben je bij Studio Figaro aan het goede adres! Met een make-over gaan we helemaal opnieuw kijken wat er qua kapsel, make-up en kleurteinten goed bij je past. Tijdens de hele behandeling word je in de watten gelegd.

We beginnen met een heerlijke hoofdhuidmassage, waarna we gaan bespreken wat je absoluut niet of juist graag wel zou willen. Op basis hiervan geven we jou een advies en gaan we beginnen met de make-over. Door middel van een kleuranalyse met het total color kleur concept, ontdekken we samen de juiste kleuren voor je haar, make-up en kleding. De hele behandeling bestaat uit knippen, kleuren en visagie en je krijgt natuurlijk ook tips om je nieuwe look thuis bij te kunnen houden.

inclusief

Wassen+hoofdhuidmassage
Basiskleuring (meerprijs voor high en lowlights)
Knippen en Fohnen
Kleurenwaaier van Total Color
Je nieuwe look vastgelegd op een mooie foto

Prijs op aanvraag
Het make-over arrangement is ook heel erg geschikt om cadeau te doen!

Studio Figaro - Kapsalon - 01
Studio Figaro talent gezocht

talent gezocht

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, klantgerichte top-stylist die samenwerken en teamspirit voorop heeft staan. Uren in overleg.

Wie zijn wij?

Studio Figaro is een kapsalon gelegen aan de gezellige dorpsstraat in Zuid-scharwoude. Ons team bestaat uit 13 meiden en een jongen. We staan als salon bekend om onze technische kwaliteiten en klantgerichtehid, ons enthousiaste team en de sfeer die we creeeren. We werken hard met zijn allen, maar hebben daarnaast heel veel plezier in ons vak en met elkaar. 

Ben jij de topper die ons team komt aanvullen? Mail je motivatie en cv naar info@studiofigaro.nl of nog leuker, breng hem langs en maak gelijk kennis!


Zuid-Scharwoude
Dorpsstraat 459

info@studiofigaro.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag:
12.00 - 17.00
Dinsdag: 08.00 - 21.00
Woensdag: 08.00 - 17.00
Donderdag: 09.00 - 21.00
Vrijdag: 08.00 - 17.00
Zaterdag: 08.00 - 14.00

Bel voor een afspraak:
T 0226 340 953 of klik op onderstaande button