Haarverlenging en/of verdikking

Heb jij altijd al gedroomd van voller en/of langer haar? Wij hebben de oplossing voor jou!

Om onze klanten voller en/of langer haar te kunnen bieden, werken we met verschillende methodes.

Kom bij ons langs om te kijken welke methode voor jou het meest geschikt is!

Great lengths hair extensions

Ben je op zoek naar extensions die je niet zelf in je haar hoeft te bevestigen? Dan zijn hair extensions iets voor jou! De extensions worden door ons bijna onzichtbaar bevestigd aan je haar en blijven ongeveer 3 maanden zitten. Je kunt kiezen voor een complete verlenging of een plaatselijke verdikking. Ook is het mogelijk om kleuraccenten te creëren met behulp van extensions.

Wij hebben ervoor gekozen om alleen met het beste kwaliteit haar te werken, daarom gebruiken we extensions van het merk Great Lenghts. Deze extensions zijn gemaakt van real human hair, welke je gewoon kunt stylen zoals je gewend bent.

Clip-in haar

Clip-in haar zijn haarstrengen met hieraan bevestigde clips, die je eenvoudig in je haar bevestigd. ’s Avonds zijn de clips weer heel gemakkelijk uit te halen. Doordat je nooit met de clips hoeft te slapen, zwemmen of sporten, blijft de kwaliteit van het haar heel goed en blijft het lang mooi.

De haarstrengen zijn in bijna elke kleur en lengte beschikbaar zijn en gemaakt van real human hair. Clip-in haar is geschikt voor mensen met fijn haar, omdat ze hier het meest natuurlijk in zijn te bevestigen.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan bij ons langs om ze in jouw haar te proberen!

Studio Figaro - Kapsalon - 01
Studio Figaro talent gezocht

talent gezocht

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, klantgerichte top-stylist die samenwerken en teamspirit voorop heeft staan. Uren in overleg.

Wie zijn wij?

Studio Figaro is een kapsalon gelegen aan de gezellige dorpsstraat in Zuid-scharwoude. Ons team bestaat uit 13 meiden en een jongen. We staan als salon bekend om onze technische kwaliteiten en klantgerichtehid, ons enthousiaste team en de sfeer die we creeeren. We werken hard met zijn allen, maar hebben daarnaast heel veel plezier in ons vak en met elkaar. 

Ben jij de topper die ons team komt aanvullen? Mail je motivatie en cv naar info@studiofigaro.nl of nog leuker, breng hem langs en maak gelijk kennis!


Zuid-Scharwoude
Dorpsstraat 459

info@studiofigaro.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag:
Gesloten
Dinsdag: 08.00 - 21.00
Woensdag: 08.00 - 17.00
Donderdag: 09.00 - 21.00
Vrijdag: 08.00 - 17.00
Zaterdag: 08.00 - 14.00

Bel voor een afspraak:
T 0226 340 953 of klik op onderstaande button